Пълен обрат около обвинения в жестокото убийство на млад българин.Има опасност връщането

...
Пълен обрат около обвинения в жестокото убийство на млад българин.Има опасност връщането
Коментари Харесай

Екстрадацията на обвинения в убийството на Митко от Цалапица може да се забави

Пълен обрат около обвинявания в жестокото убийство на млад българин.

Има заплаха връщането в България на обвинявания в убийството на Димитър Малинов в Цалапица Рангел Бизюрев да се забави, тъй като Дания, в която той беше хванат, също ще го съди, заяви вестник

Бизюрев беше арестуван на 29 ноември м. година в провинциално датско градче, където работел във компания за разчистване на стъкла. Бил е обаче с подправени документи, за което му е повдигнато обвиняване там. Обичайна процедура е първо да завърши делото в страната, в която търсеният е задържан, да си излежи присъдата и чак тогава да бъде предаден на българските управляващи.

Така се случи с килъра от дискотека „ Соло " Илиян Тодоров, който на 18 април 2009 година намушка смъртоносно след разменени реплики Кирил Въжаров и Васил Александров. Преди делото да завърши, Тодоров изчезна и беше хванат на летището в Ташкент чак през март м. година с подправен паспорт. След това тамошните управляващи разбрали, че той е търсен с алена бюлетина на Интерпол за влезнала в действие присъда за двойно ликвидиране в България. Илиян Тодоров получи присъда от 5 година и 1 месец в Узбекистан поради подправените документи, само че по-късно амнистиран и арестуван по настояването на страната ни за изгонване. Все още обаче не е върнат у нас.

Повече вижте
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР